Terembérlés

Színpadi kellékek és felszerelések tárolására is alkalmas professzionális próbatermek, jól felszerelt tánctermek a Váci úton bérbe vehetők a hét bármely napján, hosszú távra is. Telefonszám: +36 20 327 6727, e-mail: probateremberbeadas@experidance.hu

 

Elhelyezkedés a XIII. kerületben, az M3 metró vonalán, nagyon könnyen megközelíthető helyen, kiváló parkolási adottságokkal, igényes környezetben.

! Aktuális !

Budapesten is feloldották a korlátozásokat! A nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésre álló próbatermeinket ajánljuk táncos próbákra, színészválogatásra, eszköz- és kelléktárolásra! Bérelhető négy próbatermünk, mintegy 600 négyzetméternyi osztható terület, kiszolgáló helyiségekkel, folyosókkal, mosógép-telepítési lehetőséggel, számtalan elektromos csatlakozóval. Bérlőinknek tudunk biztosítani asztalokat, székeket. Helyiségeinkhez teherautóval is be lehet állni. A területen kamerarendszer működik.

 

A termek alapfelszereltsége: balettpadló és balettszőnyeg, tükrök, pianínó, fix és mobil balettrudak, légkondicionáló, hangtechnikai eszközök (pl. hangfalak, bejátszó, mixer). Legtöbb termünk kamerarendszerrel és TV-vel felszerelt. Kellék és eszköztárolásra is van lehetőség.

 

 A termekhez zárható szekrényes, légkondicionált öltözők, zuhanyzók, valamint mellékhelyiségek tartoznak.

 

Bérbe vehető termeink:

  • 2 db 90 m2-es terem, 4,5 m-es belmagassággal
  • 105 m2-es terem, 4,5 m-es belmagassággal
  • 280 m2-es terem, 7m-es belmagassággal
  • 62 m2-es terem, 4,5 m-es belmagassággal
  • 36 m2-es terem, 4,5 m-es belmagassággal

 

Egy 26 m2-es, új gépekkel felszerelt konditerem is szolgálja a bérlők kényelmét.

 

Az épület közvetlen közelében több étkezde, bolt, benzinkút, orvosi rendelő is található a remek infrastruktúrának köszönhetően.

 

Árajánlatkérés, terembejárás és további információk:

 

Bende Dóra
E-mail: probateremberbeadas@experidance.hu
Telefon: +36 20 236 1423
Cím: 1138 Budapest, Váci út 152. (az M3-as metró Forgách utcai megállójánál)
Parkolás: a területen belül korlátlanul, nagyon kedvező áron.
Megközelítés tömegközlekedéssel: az M3 metró Forgách utcai megállójánál, valamint a 15-ös, 115-ös és 32-es busszal. Őrzött, ingyenes biciklitároló az udvaron belül.

 

 

 

Galéria

Támogatóink