A visszatérők ünnepe Egerben!

2019.08.08.

Augusztus 7-én, közel 4 hónap leállás után az Ezeregyév c. produkcióval újra színpadra állt az ExperiDance. A közönség fergeteges álló ovációval jutalmazta az előadást.

Rengeteg munka, szervezés és lázas izgatottság előzte meg azt a forró augusztusi estét, amire az április 18-i leállás óta készült a társulat. A számos nehézség ellenére, egy csodálatos, alulról szerveződő összekapaszkodásnak köszönhetően sikerült az ExperiDance-nek visszatérni a színpadra. Ennek az összefogásnak az eredményét láthatta a közönség augusztus 7-én az egri Líceum udvarán, az Agria Nyári Játékok keretén belül.

Az elmúlt 3 és fél hónapos leállásban a társulat mind apparátusában, mind alkotó teamjében megújult, mely megújulás szemmel láthatóan jót tett a formációnak. A közönség egyöntetűen, óriási álló vastapssal értékelte a művészek színpadi munkáját. Kelemen Csaba fesztiváligazgató „fényes főnixmadárként” aposztrofálta színpadi köszöntőjében az ExperiDance megújulását. Az esemény a színpadon pezsgős koccintással és stábfotóval ért véget.

A felkészülés a jövő kihívásaira továbbra is folyik a próbatermekben, a fellépések sorozata Jászfényszarun, Martfűn, Szekszárdon és szeptember 19-től a RaM Colosseumban folytatódik.. A menedzsment ezúton is köszöni a nézők bizalmát, és a támogatók hitét. 

Hír megosztása:

Támogatóink