Évadnyitó sajtótájékoztató az ExperiDance székházában

2019.06.28.

Sikeresen zárult társulatunk 2019/2020-as évadnyitó sajtótájékoztatója, melyet az ExperiDance székházában rendeztünk meg 2019. június 27-én.

Nagy újságírói érdeklődés kísérte a sajtótájékoztatót, amelyen meghívott vendégként részt vett Debreczeni Ildikó jelmeztervező, Beke Farkas Nándor, a 100 tagú cigányzenekar elnöke, Gömöry Zsolt zeneszerző, valamint Pozsgai Zsolt rendező is. A társulatot Vona Tibor ügyvezető tulajdonos, Gőcze Balázs a TBG Production ügyvezető igazgatója, valamint a RE-PRODUCTION ügyvezető tulajdonosai Morvai Veronika, Benkő Dávid és Újszászi András képviselték. A beszélgetés moderátora Szabó Máté színművész volt.

Az eseményen elhangzott, hogy jelenleg is folynak a munkafolyamatok, hogy újra színpadra állítsák az Ezeregyév, Fergeteges – Sissi legendája, a Cinderella és a Gyöngyhajú lány balladája című produkciókat. Az Ezeregyév 2019. augusztus 7-én Egerben lesz újra látható, Budapesten pedig a RaM Colosseum színpadán 2019. szeptember 19-én. A munkafolyamatok jó hangulatban, a közösségi- és szakmai egység jegyében telnek, mely hangulat az eseményen is érzékelhető volt. A beszélgetés ideje alatt 20 táncművészünk folyamatosan próbált, melyet a sajtó képviselői is megtekinthettek, megörökíthettek. A sajtótájékoztató mottója a jó hangulatú együttműködés fényében az „Együtt, Egyet!”- címet viselte.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a vendégeinknek, a sajtó képviselőinek, a munkatársainknak a részvételt, és természetesen a támogatását mindazoknak, akik végig hittek bennünk, a folytatásban, az ExperiDance-ben!

A szeptember, októberi jegykontingens hamarosan feltöltésre kerül az InterTicket portálfelületeire.

https://www.youtube.com/watch?v=LQ8QLgdTnX4&feature=youtu.be

Hír megosztása:

Támogatóink