Tájékoztatás

2020.03.12.

Tisztelt Nézőink, Vendégeink!

2020. 03. 11. délután délután kettő órakor Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormány színeiben megtartotta hivatalos sajtótájékoztatóját, amelyen bejelentette, hogy 2020. március 11. éjféltől határozatlan időre megtiltották a 100 főnél nagyobb létszámú beltéri tömegrendezvények megtartását, mely tiltás kiterjed a 620 férőhelyes RaM Colosseum színháztermében megvalósuló valamennyi kulturális, koncert és rendezvény típusú eseményre is.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a RaM Colosseumban bemutatni szándékozott ExperiDance repertoárdarabok - Ezeregyév, Cinderella, Gyöngyhajú lány balladája, Fergeteges – Sissi legendája -, elmaradó előadásai helyett hamarosan új előadásdátumok kerülnek közlésre a RaM Colosseum és az ExperiDance honlapján és Facebook oldalán, melynek érdekében mától megkezdődtek és rohamtempóban  zajlanak a belső művészeti egyeztetések. A nézők által a mai napig megvásárolt jegyek tehát automatikusan érvényesek lesznek az újonnan közlésre kerülő időpontokra; a megvásárolt belépőjegyek vételárának visszafizetésére nem lesz lehetőség.

Kérjük kísérjék figyelemmel információs online felületeinket!

Bízva abban, hogy országunk mielőbb gyógyultan tud kilábalni ebből a rendkívüli helyzetből, minden kedves néző megértését és türelmét köszöni:

Az ExperiDance Production vezetősége

Hír megosztása:

Támogatóink