Februári eseménydömping az Akadémián

2019.02.19.

Növendékeink eseménydús februárt tudhatnak maguk mögött, hiszen a várva várt farsangi mulatság előtt tudásukról is számot kellett adniuk.

Február 13-án és 14-én nyílt órán látogathatták meg a szülők az Előkészítő I. és II. csoport növendékeit. Nádas Judit, Horváth Zsófia és Kovács Dénes óráin a klasszikus balett-, néptánc-, illetve repertoár-tudásukat csillogtathatták meg a legkisebbek.

Idén először, február 15-én rendeztük meg nagyszabású klasszikusbalett-bemutatónkat Bakó Máté balettmester vezetésével. A szülők meghatódva csodálták, mennyit fejlődtek a növendékek az Alap I-II., Haladó, illetve Junior I-II. csoportjainkban, valamint betekintést kaptak abba is, hogyan is zajlik valójában az említett táncstílus oktatása.

Február 18-án rendhagyó farsangi mulatsággal zártuk ezt a mozgalmas, próbákkal teli időszakot. A gyerekek itt négy csoportban, négy különböző zenei stílust feldolgozva (Country, Rock, Klasszikus komolyzene és Disco), jelmezben adták elő a lehengerlő produkcióikat:

  • Junior I-II. csoport, mentoruk: Bakó Máté
  • Haladó csoport, mentoruk: Horváth Zsófia
  • Alapcsoport, mentoruk: Makovínyi Tibor
  • Előkészítő csoport, mentoruk: Nádas Judit

A szakmai zsűri – Román Sándor vezetésével – egyenként értékelte az előadásokat, amelyek eredményhirdetésére hamarosan sor kerül. Az Akadémia vezetősége meglepetés-fánksütéssel, kb. 200 db friss csörögefánkkal kedveskedett növendékeinek. A szorgos kezű szülők és nagyszülők is rengeteg finomsággal készültek, amiket a produkciók után együtt fogyasztottunk el, ünnepi hangulatban.

Hír megosztása:

Támogatóink