Cinderella rajzpályázat

2019.01.30.

Nyerj kétszemélyes jegyet szeretteidnek az ExperiDance bármely előadására! Határidő: 2019. március 20.

Láttad már az ExperiDance: Cinderella c. produkcióját? Ha igen, jelentkezz! Rajzold le a kedvenc figurád, vagy jeleneted a népszerű mesemusicalből, és nyerj!

Díjazás: Korosztályonként az első helyezettek 1-1 db két főre szóló ajándékutalványt kapnak, amelyek bármely ExperiDance előadásra beválthatók Budapesten, a RaM Colosseumban.

Korosztályok:
I. korosztály: 3-6 év
II. korosztály: 7-12 év

Egy gyermek egy rajzzal pályázhat.

A rajzokat elektronikus úton vagy A4 papíron várjuk, melyeket tetszőleges technikával készíthetnek el a kis művészek (pl. ceruza, vízfesték, tempera, zsírkréta, filctoll stb.)

A pályaművek hátoldalán kérjük feltüntetni:

1. A gyermek nevét
2. A gyermek életkorát
3. A szülő nevét
4. A szülő elérhetőségét (e-mail cím és telefonszám)

A pályázat benyújtása előtt, kérjük figyelemmel olvassa el az adatvédelemről szóló szövegrészt.

A pályaműveket meghosszabbított határidővel 2019. március 20-ig várjuk elektronikusan a marketing@experidance.hu e-mail címre vagy személyesen illetve postai úton az alábbi címre: RaM Colosseum Jegypénztár (1133 Budapest, Kárpát utca 23.). A borítékra írják rá: „Cinderella rajzpályázat”!

A pályázatokat személyesen, az alábbi értékesítési pontok bármelyikén is benyújthatják a nyitvatartási időben:

ALLEE (1117 Budapest, XI. Október huszonharmadika utca 8-10. (mozi előtt))
MAMUT I. (1024 Budapest, Lövőház utca 2-4. (K&H Bank előtt))
CORVIN PLAZA (1083 Budapest, Futó utca 37-45. (DIGI előtt))
DUNA PLAZA (1139 Budapest, Váci út 178. (főbejáratnál))

További kérdés esetén írjon nekünk a marketing@experidance.hu e-mail címen.

 

ADATVÉDELEM

A Pályázó a pályamű leadásával engedélyezi, hogy a Rajzpályázat szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a Globe Production Közhasznú Nonprofit Kft. személyes adatait a jogszabályoknak, így különösen az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek (továbbiakban: Infotörvény) megfelelően kezelje.

A Pályázó a pályamű leadásával kijelenti, hogy a Rajzpályázat feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a Rajzpályázathoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a Rajzpályázat kapcsán megadott személyes adatokat a  Globe Production Közhasznú Nonprofit Kft a Rajzpályázat lebonyolítása érdekében megőrizze és kezelje 2 évig; minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül a későbbiekben saját marketingtevékenységéhez, célzott reklámkiszolgálás céljából és tájékoztatás céljára felhasználhassa; nyertes mű esetén az általa leadott pályaművet időbeli és területi korlátozás nélkül a nyilvánosság számára elérhetővé tegye.

A Rajzpályázaton való részvétel önkéntes. A Globe Production Közhasznú Nonprofit Kft minden személyes adatot, amelyhez a felhasználás során jut hozzá, bizalmasan és a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeli. A Pályázó ahhoz is hozzájárul, hogy személyes adatait az adatkezelő alkalmazásában álló személyek is megismerhessék. A Rajzpályázaton a résztvevők beleegyeznek abba, hogy a Rajzpályázat során megadott adatait (gyermek és szülő vezeték- és keresztneve, gyermek életkora, szülő telefonszáma, e-mail címe) a Globe Production Közhasznú Nonprofit Kft adatbázisába kerüljenek és azokat a Globe Production Közhasznú Nonprofit Kft minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége, valamint célzott reklámkiszolgálás céljából felhasználhassa. Az adatszolgáltatás önkéntes. A Globe Production Közhasznú Nonprofit Kft a hatályos szabályozással összhangban, így különös tekintettel a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdésére, ezen adatokat mindaddig kezeli, amíg a résztvevő a hozzájárulását vissza nem vonja.

Hír megosztása:

Támogatóink