Ezeregyév – Generációk a Veszprém Arénában

2018.12.23.

December 21-én közel 100 táncossal, bővített színpaddal teremtett fantasztikus hangulatot az ExperiDance Veszprémben.

A társulat jelenlegi és korábbi táncművészei az ExperiDance Táncakadémia növendékeivel együtt léptek színpadra a Veszprém Arénában rendezett nagyszabású Ezeregyév – Generációk előadáson. Egyes jelenetekben így közel 100-an táncoltak együtt kicsik és nagyok, régiek és újak. Így nem csak a közelgő Karácsony miatt volt meghitt, ünnepi a hangulat, hanem valóban különleges alkalom volt ez az ExperiDance számára is. Ezt a felfokozott érzést láthatóan nem csak a táncosok és a szervezők érezték, hanem a közönségre is átragadt, akik többször is visszatapsolták a színpadon állókat.

A nagy találkozás, és örömteli közös munka mellett a Táncakadémia növendékei számára ez az előadás azért is emlékezetes marad, mert egy újabb jelenetben debütáltak óriási sikerrel a gyerekek. A hangulatot tovább fokozta a szokásostól kétszeresére növelt színpad és a csodálatos látványvilág.

Minden előadás más és más miatt különleges, abban azonban minden jelenlévő egyetért, hogy ez a nap minden tekintetben felejthetetlen marad az ExperiDance történetében.

Hír megosztása:

Támogatóink