ExperiDance a 2018-as VOSZ Regionális PRIMA Gálán

2018.12.01.

Vona Tibor az ExperiDance ügyvezető igazgatója és társtulajdonosa díjat adott át

2018. november 30-án, a RaM Colosseumban adták át a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) Budapesti és Pest megyei Regionális PRIMA Díjait. Az ünnepélyes gálán 6 kategóriában vehették át a kiválóságok a Díjat, valamint 3 fő különdíjat kapott. A PRIMA Díjakon kívül a vállalkozók legjobbjai is díjat kaptak, a Regionális Év vállalkozója kitüntetést, valamint két társadalmi szerepvállalásért díj és egy vállalkozói civil díj is gazdára talált.

2017-ben Magyar népművészet és közművelődés kategóriában társulatunk társalapítójának és művészeti vezetőjének, Román Sándornak ítélték meg ezt az illusztris díjat.

Ebben az évben Magyar zeneművészet kategóriában Nyári Károly jazz-zongorista, énekes, dalszerző és előadóművész pedig Vona Tibortól, az ExperiDance ügyvezető igazgatójától és társtulajdonosától vehette át a díjat.

A díjátadó után az ExperiDance a 100 tagú cigányzenekar közreműködésével, kifejezetten erre az alkalomra összeállított műsorával szórakoztatta a gála résztvevőit. A produkciót hatalmas tapsvihar zárta.

 

experidance

ram colosseum

táncszínház

Hír megosztása:

Támogatóink