Áttáncoljuk ezt a nyarat is!

2018.06.30.

ExperiDance tánctáborok

Már hagyományosnak mondhatjuk Táncakadémiánk nyári tánctáborait, amiből az idén hármat is szervezünk. Júniusban és júliusban néptáncos, augusztusban balett táborokban kapnak a fiatalok ízelítőt az ExperiDance életérzésből. Táboraink iránt mindig nagy az érdeklődés, hiszen a részvétel remek alapot jelenthet a tánc mellett elkötelezett fiatalok számára, hogy ősszel már az ExperiDance Táncakadémián folytassák szárnypróbálgatásaikat.

Júniusi táborunk ugyan már véget ért, de a résztvevő fiatalok még egészen biztosan sokáig fogják emlegetni. Köszönhetően mestereiknek is, Román Sándornak, Makovinyi Tibornak és Pintér Lottinak, akik jó pedagógusként  humorral és kedvességgel oldották az izzasztó percek hangulatát. 

Idei első táborunkban a napi 4 óra táncoktatás mellett a résztvevők megismerkedtek a tánc történetével, a Németh Rita és Schvarz Réka vezette kézműves foglalkozásokon pedig kellékeket készítettek a táborzáró táncprodukcióhoz. Ezen túl a pihentető mókás feladatok, a résztvevők tehetségét megcsillantó Ki mit tud, vagy akár a közös étkezések is mind hozzájárultak, hogy az 5 nap alatt egy remek mini Experi csapat alakult ki. A tábort táncbemutató zárta, ahol a közel 80 táborozó bemutatta újonnan szerzett ismereteit: tánclépéseket, mozdulatokat és csapásolásokat, a mestereik által összeállított koreográfiában.

 

 https://youtu.be/AqtfLAc7ktc

 

 

 

 

táncoktatás

 

táncakadémia

 

táncoktatás gyerekeknek

 

 

balett

 

modern tánc

Hír megosztása:

Támogatóink