Első évét zárta az ExperiDance Táncakadémia

2017.06.07.

Első évét zárta az ExperiDance Táncakadémia a Hungarian Talent's House-ban, ahol Román Sándor értékelte az elmúlt esztendőt és koncerttel ünnepelték a 2016-17-os tanév végét.

Eltelt az első esztendő az ExperiDance Táncakadémián. Az ünnepségre korán megkezdődött a készülődés – színpadépítők, munkatársak siettek az előkészületekkel, hogy délutánra, mire az Akadémia növendékei megtöltik a Hungarian Talent’s House udvarát, már minden készen álljon.

Megnyitó beszédében Román Sándor mester foglalta össze, s értékelte az évet, valamint az odasereglett ifjúság teljesítményét. Bizakodva szólt a jövő táncművész-generációjáról, akik egy egészen egyedülálló infrastruktúrában sajátíthatják el mindazt, ami világhírűvé tette az ExperiDance-t és annak művészeit. Ezzel együtt összefoglalta azokat az elért eredményeket is, amelyeket az Akadémia indulásakor tűztek ki célul Vona Tibor alapító-ügyvezetővel, illetve felvázolta elvárásait a következő évre.

Nem maradt persze elismerés nélkül a gyerekek szorgalma, akik oklevelet kaptak első évük befejezéséről, és díjazásban részesültek azok a tanítványok, akik indultak a Táncakadémia rajz- és esszéíró versenyén.

Az ünnepséget végül Radics Gigi koncertje zárta, akinek performanszát hangos éneklés és álló taps kísérte a jelenlévők részéről, amely egy öröm- és reményekkel teli zárása volt az ünnepségnek. 

Hír megosztása:

Támogatóink