Kiemelkedő teljesítményért díjazták ismét az ExperiDance-t

2017.05.26.

Első helyezést ért el az ExperiDance a KKV TOP 100 díjátadón, ahol a KKV szektorban legjobban teljesítő cégeket ismerik el, valamint országosan felhívják a figyelmet a „gazdaság motorjaként” működő középvállalati teljesítményekre.

Május 25-én kimagasló, értékteremtő teljesítményéért, szakmai odaadásáért, példa értékű erőfeszítéséért, valamint profizmusáért kapott 1. helyezést az Eventikum Rendezvényszervező Kft. és a MediaCity Magyarország Kft. által alapított KKV TOP 100 díjátadóján az ExperiDance! A díj odaítélésével a KKV szektorban legjobban teljesítő cégeket ismerik el, amit Vona Tibor ügyvezető, tulajdonos a társulat anyacégének képviseletében vett át a budapesti Ádám Villában.

A szervezők célja az eseménnyel nem kevesebb volt, mint még inkább felhívni a figyelmet azokra a vállalkozásokra, amelyek idejüket, tudásukat, munkabírásukat a legvégsőkig kihasználva igyekeznek önmagukat fejleszteni, valamint munkavállalóikat megtartani.

"Ország-imázst építünk. Éppen most jöttünk haza Kínából, Pekingből és további külföldi állomásokat is tervezünk. Jó hírét visszük az országnak, a nemzetnek, azzal a tehetséggel és munkával, amire képesek vagyunk." - mondta el Vona Tibor ügyvezető-tulajdonos a díjátadón, megköszönve munkánk elismerését.

A szakmai zsűri értékelése alapján az ExperiDance, amelynek célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás, és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon, olyan értékteremtő és tudás alapú ügyet képvisel, amely nemcsak a magyar kultúrának, de a kis és közepes vállalkozásoknak is kiemelkedő mintául szolgál.

(Fotó: Szász Jenő – TotalSight)

Hír megosztása:

Támogatóink