Az ExperiDance Peking egyik legismertebb színházában, a Grand Theater színpadán ünnepli és köszöntheti a Tánc Világnapját!

2017.03.13.

Pekingben 2017. április 27-29. között, a 17. Meet in Beijing Arts Festival keretein belül áll színpadra az ExperiDance Production.

A Meet in Beijing Arts Festival egy nemzetközi művészeti fesztivál, melyet évente rendeznek meg Pekingben. A fesztivál és a Grand Theater színpada a múltban olyan világsztároknak adott többek között otthont, mint José Carreras operaénekes, a Wiener Symphoniker, Christina Ortiz világhírű zongoraművész, Anne-Sophie Mutter a világ egyik legnagyszerűbb hegedűvirtuóza vagy Sabine Meyer klarinétművésznő.
Az ExperiDance Production három egymást követő napon, 4 előadás erejéig mutatja be "Fergeteges – A királyné, a gróf és a cigánylány" című előadásán keresztül a mára világhírű ExperiDance táncstílust és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáinak virtuozitását, ezen belül 2017. április 29-én az 1600 férőhelyes Grand Theater színpadán dulpa előadással köszöntik művészeink a Tánc Világnapját!

Hír megosztása:

Támogatóink