Hírek

2017.01.20.

Gólyahír!

Babát vár Morvai Veronika, az ExperiDance Production táncművésze. Tavaly a Havasi Symphonic és az ExperiDance közös produkcióján, a Budapest Arénában búcsúzott a közönségtől.

Elolvasom a teljes hírt
2017.01.03.

Így búcsúzott 2016-tól az ExperiDance

Ismét varázslatos évet zárt az ExperiDance, amit december 31-én különleges szilveszteri műsorral búcsúztatott. A GRAND FINALE – SZILVESZTERI VARÁZS a társulat egész éves alkotómunkájának legjavát mutatta be.

Elolvasom a teljes hírt
2016.12.12.

Leona Lewis énekesnővel egy színpadon!

A bécsi álló taps folytatásaként a Havasi Symphonic és az ExperiDance közös produkciója hatalmas sikerrel debütált a Budapest Arénában a hétvégén, melyen sztárvendégként Leona Lewis is színpadra lépett.

Elolvasom a teljes hírt
2016.12.07.

Nálunk járt a Mikulás!

Tegnap az ExperiDance székházának dolgozóit és a TáncakAdémia gyerkőceit is meglepte az ExperiDance Mikulása! Az ajándék csokik mellé, vidámságot és jókedvet hozott. A gyerekek a Télapót meglepetés tánccal, énekekkel és versikékkel ajándékozták meg. Íme egy kis ízelítő a tegnap esti hangulatból:

Elolvasom a teljes hírt
2016.12.06.

Rendhagyó Nyitvatartás!

RAM Colosseum Pénztár - Nyitva tartás változás!

Elolvasom a teljes hírt
2016.11.23.

MagyarBrands-díjas az ExperiDance Production

Újabb díjjal ismerték el a tánctársulat tevékenységét: Innovatív Márka és Kiváló Fogyasztói Márka az ExperiDance Production.

Elolvasom a teljes hírt

Támogatóink